Търговия, бизнес, култура и политика -  bTV разказва“ за новия

...
Търговия, бизнес, култура и политика -  bTV разказва“ за новия
Коментари Харесай

„Нинбо: Китайският портал към Балканите“: „bTV разказва“ за новия път на коприната

Търговия, бизнес, просвета и политика -  „ bTV споделя “ за новия път на коприната . Това е най-скъпият и най-глобален проект за развиване в цялата човешка история.

За мястото на Балканите и връзките сред България и Китай, гледайте описа на Радиана Божикова и Добромир Иванов във кино лентата „ Нинбо: Китайският портал към Балканите “.

Три родопски фамилии описват за живота си на тютюневите ниви

За да създадем по-тесни стопански връзки, да задълбочим съдействието и да разтеглим развиването в евроазиатския район, би трябвало да възприемем реформаторски метод и взаимно да изградим стопански пояс по Пътя на коприната.

Това ще бъде огромно начинание, от което ще се възползват народите на всички страни по маршрута.

Гледайте документалната поредност от 16 ч. по bTV

„ На първо място „ Един пояс – веднъж “ подтиква икономическия напредък на страните по линията на самодейността. На второ - Китай разполага с един голям пазар от 1,4 милиарда души, 400 млн. от които са междинна класа, който е отворен за импорт на артикули от тези страни. И на трето - инфраструктурата в доста от тези страни е доста усъвършенствана с помощта на тази самодейност “, изяснява Сю Сямин, зам.-директор на Института на морския път на коприната.

Стотици милиарди вложения в градежа на нова инфраструктура, железопътни линии, тунели, мостове в над 150 страни по света. Проект като никой различен. Това е най-значимата капиталова тактика в историята на света за стопански напредък и политическо въздействие.

Гледайте кино лентата „ Нинбо: Китайският портал към Балканите “ през днешния ден в 16 часа по bTV.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР